farhana mohamad: Segmen Blogwalking Summer Break

18 June 2014

Segmen Blogwalking Summer Break


# followers 139
# klik banner

selamat pulang ke malaysia ubai!
ada hadiah disediakan. kalau nak sponsor hadiah, boleh pm ubai directly.   :)

p/s: cousin aku pun ubai jugak. ehhhh

9 comments:

  1. Singgah balas from same segment.
    Salam ukhuwwah.. :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    Jemput join GA saya.

    ReplyDelete
  2. tengkiu kak shikin. :)
    salam ukhuwwah

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yg sama :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama. good luck

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..dari segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  6. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    ReplyDelete
  7. tengah hari semua. N datang dari segmen yang sama. Done follow here. Selamat bersegmen dan blogwalking

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    jom join ramai-ramai

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, ubai ucapkan trima kasih ya sebab join segmen ubai kali ni, maaf sbb lambat sgt respond mengenai segmen ini .

    selamat berblogwalking !!
    http://kataubaid.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking_25.html

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign