farhana mohamad: Ketuk-ketuk Aidilfitri Giveaways

26 June 2014

Ketuk-ketuk Aidilfitri Giveaways


lagi 3 hari kita nak puasa! Alhamdulillah. 
Rejab-Syaaban-Ramadhan, cepatnya masa berlalu.
bila dah masuk bulan Rejab, automatically count untuk puasa.
dah tak sabar nak berpuasa.
then raya pulak!
D'nialicious Cakehouse provides banyak cookies untuk korang.
yummy je aku tengok semua biskut tu.

jom join giveaways dari D'nialicious Cakehouse!
# juz klik banner
Korang nak biskut tak?
siapa nak biskut, wajib join giveaways ni ehh.
Kenapa wajib?
Sebabnya owner D'nialicious bermurah hati nak bagi biskut kepada 2 orang pemenang bertuah bagi setiap negeri.
due date 7 Julai 2014.
Jom join laju2!

moga Ramadhan kali ni lebih bermakna buat kita semua, 
seiring dengan amalannya juga.
disamping ibadah2 wajib, kita topupkan sekali dengan ibadah2 sunat.
sekurang-kurangnya ibadah sunat tu dapat tampung ibadah wajib kita yang lubang sana sini. 
Allahumma ballighna Ramadhan

2 comments:

  1. singgah dari giveaway yg same.. btw gud luck and salam kenal..

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways.html

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign