farhana mohamad: Permohonan Jawatan Guru Kafa

20 October 2016

Permohonan Jawatan Guru Kafa


assalamualaikum wbt.


puhh puhh puhh. 
tiup habuk sikit.

lately ramai yang pm tanya bila ya permohonan jawatan Guru Kelas A-Quran & Fadhu Ain (KAFA) untuk negeri Kelantan dibuka. dan sekarang aku bawakan berita baik untuk adik-adik, kakak-kakak, abang-abang rakyat kelantan. 

borang permohonan guru kafa dah dibuka!
tunggu apa lagi.
ambil kunci motor atau kereta anda sekarang dah terus ke Unit Kafa PPD daerah masing-masing!
jangan tangguh-tangguh lagi.


nak tips untuk jawab interview guru kafa?
meh baca sini.

semua akak dah kasi dah maklumkan korang. jangan cakap akak tak payung ok!

All the best bagi yang apply.





6 comments:

  1. Replies
    1. beribu ribu pahala yang berterusan selagi mana students yang diajar mengenal al-quran & jawi apply dalam kehidupan mereka.

      Delete
  2. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Kalau kat batu pahat johor kompom min apply. Hahaha

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign