farhana mohamad: February 2015

05 February 2015

KALERFESS 1st GIVEAWAY




Jemput join!
-until 8 February 2015-




P/s: masih dalam mood menggila nak join giveaway.

04 February 2015

Segmen Blogwalking Bersama Ayu Insyirah




Klik banner

-until 28 feb 2015-
-moh le join-


Dah lama tak blogwalking besar besaran.
memandangkan peserta url blog kak mia dah hampir separuh aku terjah, aku nak siapkan terus list blog yang bakal aku terjah pada hujung minggu. Nak terjah weekdays tak sempat, so aku akan cuba langsaikan pada hujung minggu iaitu jumaat dan sabtu. Sementara mood aku tengah rajin nak follow blog orang.







02 February 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN




Klik banner

Kihkih
dah lama rasanya tak menggila join contest.
kali ni aku join giveaway dari ekin.
tu diaa, pembukaan bulan february kekdahnya.
moh le join sama.

# Until 28 Feb 2015
Aku tag semua orang yang nampak post ni.


 P/s: takde instagram la yang.
-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign