farhana mohamad: KALERFESS 1st GIVEAWAY

05 February 2015

KALERFESS 1st GIVEAWAY




Jemput join!
-until 8 February 2015-




P/s: masih dalam mood menggila nak join giveaway.

29 comments:

  1. macam best je kalau join, Farhana .. good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tq pcl.
      Tahniah jugak buat pcl menang giveaway.

      Delete
  2. haha..mood gila join ga ya?? ;p apapun, gud luck dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tq kak wana.
      Alhamdulillah menang voucher baju.

      Delete
  3. Replies
    1. Wslm.
      Tq bunda :)
      Nnt sy balas kunjungan ye

      Delete
  4. All the best.. Hehe! :)

    Btw, blogwalking kat sini. Salam kenalan dari Eza ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tq eza.
      Nanti kta balas kunjungan ke sna ye

      Delete
  5. Terima kasih atas kesudian memeriahkan first giveaway saya :) Nantikan keputusan dari kami pada 10 februari 2015. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. goodluck :)) singgah pagi dan follow ^^

    http://ijahoney.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama..
    Good luck ye
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/kalerfess-1st-giveway.html

    ReplyDelete
  8. Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

    ReplyDelete
  9. menang dak? kalau menang hulur hadiah tu pada akak ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.
      Menang la jugak.
      Dapat voucher baju.
      Macam mana nak kasi?
      =P

      Delete
  10. SALAM DAN HI , JEMPUT UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' MENANGI HADIAH LUMAYAN SEBUAH IPHONE 5S ORIGINAL DAN HADIAH-HADIAH LAIN. ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete
  11. Haritu ada join GA ni tapi takde rezeki untuk menang, hehe..
    Apapun singgah sini sambil follow, salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Xpe.
      InsyaAllah ada rezeki awak dalam ga lain. Tq tau. Nanti kita terjah sana

      Delete
  12. Salam,

    Jom join contest review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
    Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign