farhana mohamad: GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN

02 February 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN




Klik banner

Kihkih
dah lama rasanya tak menggila join contest.
kali ni aku join giveaway dari ekin.
tu diaa, pembukaan bulan february kekdahnya.
moh le join sama.

# Until 28 Feb 2015
Aku tag semua orang yang nampak post ni.


 P/s: takde instagram la yang.

23 comments:

  1. oh, tag semua orang ya..heheh...apapun, all the best dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak wana.
      rasa bersalah belum sempat terjah blog akak. :(

      Delete
  2. Replies
    1. Tq kak deanna!
      Rindu blog comel2 tu.
      nanti sy terjah hokkeyy

      Delete
  3. Jalan jalan dari GA yang sama...
    http://kenny977.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

    ReplyDelete
  4. All the best ya. Hadiah yang lumayan tu.

    ReplyDelete
  5. Hai..khaty pon dah join..
    BW sini..semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. good luck dalam Giveaway By EkinRazalli Worth RM500 To Win! =)

    ReplyDelete
  7. wow..besar nilai hadiah tu
    belum tamat lagi, tapi tak rasa plak nak join
    apapun, all the best ye ana =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)
    First GA 2015 (22feb)
    GA by EkinRazalli (28feb)
    IpHone5s GA by SyafiqSpecki
    Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)
    First GA 2015 (22feb)
    GA by EkinRazalli (28feb)
    IpHone5s GA by SyafiqSpecki

    ReplyDelete
  9. PG datang dari segmen yang sama :)
    EkinRazalli GA
    jemput join iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki ni juga ya :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. singgah sini dr GA yg sama, GA By Ekinrazalli semoga berjaya :)

    Jemput singgah ke blog utk ketahui Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  13. THANKS FOR JOINING GIVEWAY MG :)
    JUMAAT JGN LUPA CHECK SAPA GRAND WINNER TAU!

    AND KALAU SENANG2 SINGGAH LA BLOG BISNES SHARING MG

    http://ekinrazallibisnes.blogspot.com/2015/03/fat-burner-mega-tko-murah-original.html

    TQ ! :)

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign