farhana mohamad

01 December 2016

SPRAY8 Produk Penjagaan Kulit Semulajadi


Assalamualaikum wbt



Pernah dengar Spray8 tak? Meh nak story. Spray8 ni adalah produk penjagaan luka tradisional yang mengandungi ekstrak herba yang mapu merawat kesan terbakar, parut lama, parut pembedahan, mengurangkan bengkak degan pantas dan menggalakkan pertumbuhan selsel baru. Dalam erti kata lain, spray8 ni dirumus khas untuk penjagaan kulit. haa, siapa yang taknak kulit cantikkan? sakit tau mata bila tengok kulit berparut.

Spray8 dihasilkan dengan ramuan utamanya ialah ekstrak kulit manggis (Garcinia mangostana L) yang telah digunakan secara tradisional di Asia untuk rawatan kulit. dan luka. Ramuan lain yang turut terkandung adalah ekstrak daun neem (Azadirachta indica) yang mempunyai khasiat analgesik (melegakan kesakitan), anti-histamin, anti-alergi, anti-virus, anti bakteria, anti fungi dan anti ulser. selain itu juga, nimbin dan nimbidin dalam ekstrak manjakani juga mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka.

Pendek kata, spray8 ni sememangnya terbukti berkesan untuk semua jenis luka, melecur, gatal-gatal, ruam dan sesuai untuk semua jenis kulit. Produk ini mampu melegakan rasa gatal, dan mengeringkan luka. 

Selain itu, SPRAY8 mampu mengatasi masalah-masalah seperti :
  • Luka Diabetes
  • Luka pembedahan/Bekas jahitan/Parut lama
  • Ekzema
  • Kulit sensitif
  • Bed Sore (luka akibat lama tidak bergerak)
  • Nekrosis (sel mati)
  • Lepuh air panas
  • Varikos (biasanya di kaki disebabkan salur darah rosak)
  • Calar
  • Kulit rapuh (orang tua)
  • Ruam Lampin
  • Gatal-gatal kulit
  • Campak
Kelebihan Spray8 :
  • Membunuh bakteria berbahaya
  • Mengeringkan luka tanpa keretakan kulit
  • Mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru
  • Mengalakkan pembinaan kapilari baru
  • Pantas mengurangkan inflamasi dan kegatalan(anti histamin)
  • Menghalang pembentukan lepuh (air panas) 
SPRAY8 Terdapat Dalam 2 Saiz iaitu :
  • 50 ML - RM35.00 
  • 100 ML - RM50.00 
Cara Penggunaan Spray8 :
  1. Bersihkan luka
  2. tidak perlu goncangkan botol
  3. Semburkan terus Spray8 pada kawasan luka
  4. Biarkan ia meresap ke dalam kulit
Anda disarankan guna spray8 secara berterusan, iaitu 3 kali sekali. InsyaAllah, anda boleh tengok perubahan yang berlaku. 



Since abah aku mengalami gatal-gatal di bahagian kaki. Gatal-gatal ni berpunca daripada fungus yang mana abah selalu pakai kasut but bila bekerja. aku terus hulurkan spray8 pada abah. So sekarang ni abah dah consume guna spray8. Beli online je, kan senang.

Mana nak dapatkan Spray8?
Spray8 boleh di dapati di farmasi tempatan atau dibeli secara online di laman web https://store.furleybio.com/ atau melalui Aplikasi App Store dan Google Play.

Untuk pembaca blog farhana mohamad, sekiranya korang guna coupon code yang aku bagi ni, korang boleh jimat RM10.00... 

COUPON CODE : FBIO-4HZ

Atau korang KLIK SINI untuk memudahkan korang membeli.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :


-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign