farhana mohamad: Segmen Blogwalking Bersama Ayu Insyirah

04 February 2015

Segmen Blogwalking Bersama Ayu Insyirah




Klik banner

-until 28 feb 2015-
-moh le join-


Dah lama tak blogwalking besar besaran.
memandangkan peserta url blog kak mia dah hampir separuh aku terjah, aku nak siapkan terus list blog yang bakal aku terjah pada hujung minggu. Nak terjah weekdays tak sempat, so aku akan cuba langsaikan pada hujung minggu iaitu jumaat dan sabtu. Sementara mood aku tengah rajin nak follow blog orang.







28 comments:

  1. wah, mood tengah rajin nak bw la ni..jangan lupa singgah blog kak wana ya ^_^..

    btw, happyblogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi
      tq kak wana.
      so sory belum sempat terjah blog akak. :(
      x sempat ngadap blog sekaran ni

      Delete
  2. Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  3. saya dr segmen yang sama

    done join

    http://www.delimamerah.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  4. kalau akak mau pitam ana wei! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak pitam dah kak.
      hahaha. Adoiii
      belum sempat blogwalking mana2 blog lagi.
      super bz lately

      Delete
  5. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ayu anjur segmen.
      masih belum hadam semua blog. :(

      Delete
  6. saya datang blogwalking :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  7. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  8. Hiiiii ! Qila pun singgah dari segmen yang sama hee hee :D Goodnight btw! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  9. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade Singgah....

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  10. Salam Muhibbah.
    BW dr segmen yg sama. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  11. Singgah
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayunisyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  12. dr segmen yg sama ;

    http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq
      insyaAllah, nanti sy balas kunjungan ye.
      masih mencari waktu yang sesuai.

      Delete
  13. Hi there thanks for sharing the article to us, it is an good literature for me, Audit Internal Pengendalian Internal once again thank you very much

    ReplyDelete
  14. Hi there thanks for sharing the article to us, it is an good literature for me, Pengendalian Internal once again thank you very much

    ReplyDelete
  15. Berkunjung ke blog sahabat alias Blogwalking berharap dapat kunjungan balik yang nota bene kata SEO cara mendapatkan Backlink berkualitas untuk bog. kalau ada kesempatan mampir gan terima kasih

    ReplyDelete
  16. Blogwalking memang sangat bermanfaat untuk membangun jaringan selain itu bisa menjadi sarana silaturahmi salam kenal gan :) dari blogger newbie
    Blogwalking Otomatis 2015 | sidoe.ga

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign