farhana mohamad: Senarai Pemenang Anugerah Nasyid IKIM Fm 2014

12 January 2015

Senarai Pemenang Anugerah Nasyid IKIM Fm 2014


*autopublish

Dalam family aku rasanya hanya aku yang layan nasyid-nasyid. Hehe. So tengoklah Anugerah Nasyid IKIM Fm 2014 sorang-sorang je. Ni adalah senarai pemenang pada malam 10 Januari 2014. Rasanya takde yang tertinggal dah kot.

Juara Nasyid Terbaik: Tangis Sebatang Tamar (Daqmie)
Naib Juara : Seiring Sehaluan : (UNIC)
Ketiga : Kasih Padamu (Hafiz Hamidun)
Lirik Terbaik : Ito Lara (Tangis Sebatang Tamar)
Vokal Terbaik : Daqmie (Tangis Sebatang Tamar)
Persembahan Terbaik : Mawi & Dato’ AC Mizal (Al-Haq…Yang Satu)
Lagu Paling Banyak Menjuarai Carta : Tangis Sebatang Tamar (Daqmie)
Lagu Paling Lama Bertahan Dalam Carta : Kasih Padamu ( Hafiz Hamidun)
Artis Nasyid Baru Terbaik : Kumpulan Du’a
Lagu Pilihan Pendengar : Kasih Padamu (Hafiz Hamidun)
Artis Solo Pilihan Pendengar : Hafiz Hamidun
Artis Duo/Berkumpulan Pilihan Pendengar : Kumpulan Nowseeheart


P/s: tahniah kepada semua pemenang. 
Aku cukup suka lirik Tangis Sebatang Tamar. Bukan sekadar lagu. Ada kisah disebalik lagu tu, sirah nabi yang mungkin kita belum pernah baca tentangnya. Boleh baca kisah tu kat sini ye >>>> di sebalik tangis sebatang tamar

11 comments:

  1. As salam dear..

    kak wana tag awak ya :)
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.
      tengkiu kak wana sayang!
      done join. Heee
      #muahciked

      Delete
  2. Salam perkenalan..
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/01/my-birthday-giveaway-by-dr-shikin.html?m=1

    ReplyDelete
  3. salam kenal... haaa... ari tu sempat tgk jugak tp tak habis pun... hehhee...

    ReplyDelete
  4. Ekekeke.
    ni mesti tido awal kan abg lan.
    haha. Kim salam akiff

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum farhana
    baru ni dapat singgah =)
    akak ada terbaca pasal ni dekat paper sebelum ni
    tahniah buat pemenang =)

    ReplyDelete
  6. Wslm kak yana.
    hahaha. Baca la blog yang tak berupdate ni.

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign