farhana mohamad: MY BIRTHDAY GIVEAWAY BY DR SHIKIN

14 January 2015

MY BIRTHDAY GIVEAWAY BY DR SHIKIN


Assalamualaikum wbt

Dah lama tak join giveaway.
kali ni nak join giveaway dari dukturah kita ni, dr shikin.
thanks kak wana for tagging.
hari tu dah terlepas satu giveaway yang kak wana tag. So kali ni takmo kejadian sama berulang lagi. Sebagai menghargai jasa kak wana yang sudi tag budak sorang ni. 


Jemput join bagi yang berkelapangan.
Tamat bila-bila masa.
jadi, sila laju laju join ye.

Tak tahu follower ke berapa sebab dah lama follow kak shikin. Kihkih


Ni hadiahnya

Suit cover x 1 pemenang
Washing bag x 10 pemenang
Shiseido face mask hitam x 4 pemenang

12 comments:

  1. yeayy..farhana pun dah join..semoga ada rezeki ya dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.
      mudah mudahan ada rezeki juga buat kak wana.
      Tq for tagging tau
      #muahciked

      Delete
  2. akak, adik follow sini yee . kelantan alik tanah merah ..

    ReplyDelete
  3. amacam? ada rezeki dak?
    akak kira agak lama juga tak join giveaway
    semenjak kesibukkan melampau lately =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.
      entah. Tak cek pun
      dah lama tak ngadap
      ustajah busy nauu haa

      Delete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign