farhana mohamad: Hak Dalam Institusi Keluarga

16 January 2015

Hak Dalam Institusi Keluarga


Assalamualaikum wbt

Jemput datang bagi yang berkelapangan dan berdekatan. Ketahui hak anda dalam institusi keluarga. Khususnya buat anda para isteri dan ibu sekalian. Mungkin ada hak-hak yang anda tak tahu. Jangan menidakkan hak anda. Ambil peluang yang ada ni untuk tambah ilmu kita semua. 


Seminar Wanita dan Syariah
"Hak Dalam Institusi Keluarga"
Ahad, 18 Januari 2015
8.30 pagi-12.30 tengahari
tempat: Kompleks Pendidikan Islam Bangi, Bandar Baru Bangi


Terbuka untuk semua. 
Lelaki pun boleh datang. 
Seminar free, sangat rugi kalau anda lepaskan peluang ni.
Sangat bagus bagi pasangan yang bakal berkahwin!
jangan ingat kahwin tu sesuatu yang mudah.
selami ilmu rumahtangga secukupnya. 
Ketahui hak anda agar mudah menghadapi masalah yang mungkin timbul kelak dalam rumahtangga anda. 



P/s: rugi kalau tak datang. Panel yang hebat dan berpengalaman luas dalam ilmu guaman syarie. Tuan Hj Musa Awang, salah seorang idola yang aku kagumi.

aku merayu sangat-sangat korang yang berdekatan dan berkelapangan untuk join seminar ni. Apa yang aku boleh simpulkan sepanjang berada di mahkamah, kebanyakan kaum isteri tak tahu hak kita sebagai seorang isteri. Jangan ingat hanya lelaki berhak dalam semua perkara. Anda juga ada hak. Jangan sesekali menidakkan hak anda.

5 comments:

  1. bagus seminar macam ni..banyak maklumat berguna yang akan diperolehi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup kak wana.
      Tak rugi tambah ilmu kan.

      Delete
  2. alahai dah lepas. kalau belum lepas pun
    belum tentu dapat p, jauh lah ana
    tapi memang akak setuju bila ana kata ramai orang perempuan
    tak tahu hak mereka.

    akak ada ramai kawan camtu. nak bercakap
    takut ditanya mana qualification kita. udahnya berdiam ajelah
    akak ko ni

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign