farhana mohamad: Menang Giveaway Mia Liana

26 October 2014

Menang Giveaway Mia Liana



Assalamualaikum wbt.

bulan lepas aku ada join giveaway dari kak mia.
saje-saje je la join. takde la menaruh harapan nak menang ke apa sebab sangat ramai kot kan yang join sama. tak sangka pulak rezeki murah.

aku menang ilustrasi vektor dari salah seorang sponsor untuk giveaway kak mia. kalau gambo cartoon2 macam ni for sure ramai yang boleh teka kan dari siapa.

yeayyy!
dapat ilustrasi vektor dari Dayang Deno
salah seorang protege kak mia.
tengkiu deno!
comey je.

kalau korang teringin nak gambar macam ni,
sila deal dengan deno ye.
confirm korang puas hati.



14 comments:

  1. oh, patut la nampak lain dan cantik semacam gambar tu..rupanya hadiah menang ga..tahniah..memang cantik..suka3x..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear.
      Hehe.nanti order la dengan deno. Mesti cantik deno buatkan

      Delete
  2. cantiklah hasil dia kan
    anyway, tahniah! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq YY.
      Nanti yy order la jugak.boleh taruk dalam blog comel biru pink tu. =D

      Delete
  3. Waaaaa.....tahniah yeee...(^_^)

    ReplyDelete
  4. Eh ehhh kite pon ade jugak...
    Hahahahha lupe lak
    Tahniah cikna

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      tahniah mummy!
      rezeki anak manakan. =P

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih kak mimie.
      nanti mintak deno lukiskn si comel tu ehh =D

      Delete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign