farhana mohamad: Giveaway Pertama SitiSab

10 October 2014

Giveaway Pertama SitiSab

setelah sekian lama terperap dalam draft,
kali ni baru join.
tengkiu both my sis yana dan wana.
hadek join dah ni.hehe


# juz klik banner
# until 3 Nov 2014
# jemput join sama!

dah taktau nak tag sape. mostly dah ramai join.
aku tag je la siapa2 yang baca post ni untuk join sama.
moh le kita meriahkan giveaway first dari sab.
all d best semua!

15 comments:

  1. gud luck ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  3. Salam singgah ^_^
    blogger sumandak dari Sabah...
    http://kylifa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Assalam. dari segmen yang sama. good luck! ^_^

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign