farhana mohamad: the versatile blogger award-wana & ieka

29 September 2014

the versatile blogger award-wana & ieka



lunaskan hutang yang belum langsai.
the versatile blogger award!
tengkiu wana and ieka for tagging.

http://dilakazuha.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html


7 facts about me.

1) asal kelantan.

2) suka seni silat.
pernah join pencak silat di universiti dulu.
sekarang dah pencen.
bestnya sparring, jurus tunggal.
rindu silat!

3) aku dan debat berpisah tiada.
one of debate committee.
nak jadi kerajaan.nak jadi pembangkang.nak jadi hakim.
unit kiraan markah, i luv you guys!

4) akan hormat pada orang yang hormat kita.

5) cukup pantang kalau orang tinggikan suara. 
automatically aku akan tinggikan suara aku jugak.
please jangan tiru.  T_T

6) mudah tersentuh. 
jangan usik walau sedikit pun pasal keluarga.
senang sangat mata basah.

7) suka pakai jubah.




p/s: maghrib tadi dapat berita bas usim excident di ulu yam.
bas dari ulu yam menuju pulang ke kampus.
bas yang ditempah untuk team building kelab debat.
adik-adik debat aku ramai yang terlibat.
6 parah katanya, tapi belum disahkan lagi siapa mereka.
moga baik-baik saje semuanya.
masih menunggu berita dari kalian.

14 comments:

  1. salam pagi pandai bersilat bagus senang nk jaga diri...bas yg terjunam di ulu yam tu kawan2 farhana ya..masyaAllah...salam takziah anak kak yg balik dari bt fraser bercerita juga tentang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua tu junior2 sy kak.
      alhamdulillah semua ok.
      takde yang cedera teruk sangat.
      cumanya mereka masih trauma

      Delete
  2. tak sangka farhana yang nampak ayu ni jaguh silat ya.hikhik..tapi bagus tu..silat seni warisan melayu..

    wana ucapkan takziah..moga rakan2 farhana tu semuanya selamat dan baik2 saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang terus ayu bila bersilat wana. =P
      alhamdulillah, semua selamat walaupun cedera.

      Delete
  3. ada baca dekat paper semalam..moga semuanya selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. semua ok kak nad.
      cumanya masih trauma.

      Delete
  4. harap semua selamat..aminn

    singgah blog saya nanti jugak :))

    http://zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah semua selamat.
      nanti sy buat kunjungan balas ye g. :)
      tengkiu datang sini

      Delete
  5. :) ..silat bagus untuk keselamatan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus untuk diaplikasikan oleh kaum hawa. :)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. dulu time sekolah minat jugak silat. tapi takde peluang nak belajar pun...

    ReplyDelete
  8. hihihi no 3 kita sama.. sep sep ^^
    CT suka jadi pm krajaan sebab tak payah bidas and memang first speaker pun hihihi.. aaargh rindu jugaks semua semua tuh. kenangan..

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign