farhana mohamad: Klinik Guaman Syarie

11 September 2014

Klinik Guaman Syarie


Assalamualaikum wrt....


Sukacita dimaklumkan bahawa PGSM akan menganjurkan Program Klinik Guaman Syarie (KGS) dengan kerjasama Jabatan Syariah Undang2 APIUM (JSU). KGS merupakan Klinik Guaman Syarie yang menyediakan perkhidmatan rundingcara & nasihat guaman SECARA PERCUMA KEPADA ORANG AWAM (muslim) oleh ahli PGSM yang beramal sebagai Peguam Syarie di seluruh Malaysia.


KGS akan bermula tarikh pada 12HB SEPT 2014 & 26HB SEPT 2014
Hari : Jumaat
Tempat: Mahkamah Moot Akademik Pengajian Islam Universiti Malaya KL (APIUM)
Masa: 9.00 pagi sehingga 12.30 tengahari.


KGS ini akan berpanjangan setiap hari Jumaat, minggu ke-2 & ke-4 setiap bulan pada waktu, masa dan tempat yang sama. Anda semua dijemput & dialu-alukan bersama-sama menjayakan program amal ini. PENYERTAAN TERBUKA KEPADA SEMUA ORANG AWAM.

Sebarang pertanyaan & kemusykilan boleh berhubung dengan Syada Osman (019-2823002), Faridah Ahmad (019-2630283), Junid Ramali (019-9080393) atau Sekretariat Pgsm.


p/s: jangan lepaskan peluang hadir ke Klinik Guaman Syarie! tiada bayaran dikenakan. bagi yang mempunyai kemusykilan mahupun masalah yang berkaitan, inilah masa untuk anda mendapatkan nasihat dari mereka2 yang arif. 

18 comments:

  1. dear Ana, akak nominate awak utk Liebster Award ye..sila singgah blog akak..;-)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak!
      haha. ok kak ma.
      tengkiu kak ma sayang.

      Delete
  2. heee.. menarik ni jarang dapat yg percuma :)

    ReplyDelete
  3. bagus utk dihadiri cari ilmu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak.
      tak rugi pun datang majlis ilmu.
      boleh tambah pengetahuan sebab benda ni sangat berkait rapat dengan kita especially dengan those yang dah berumahtangga. :)

      Delete
  4. Terima kasih atas info..abah dah follow dan singgah blog awak. jom follow n singgah blog abah plak k..
    http://abahbz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu abah.
      nanti sy terjah blog abah ye.

      Delete
  5. Ieka tag awak

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak!
      hahaha. tengkiu sayang.
      nanti sy lunaskan tanggungjawab tu

      Delete
  6. tq atas info yg sangat berguna..

    salam blogworking tuan tanah.. jemput ke blog kak ye

    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak.
      nanti sy balas kunjungan ke sana ye. :)

      Delete
  7. hye assamualaikum
    anda di tag untuk Liebster Award
    Jemput lah kalau sudi
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/liebster-award_13.html

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign