farhana mohamad: contest by yana

29 January 2014

contest by yana

salam.
ummu zafirah ada create contest di blog dia. 
excited plak nak join contest tu. 

ehh. jap2. sape ummu zafirah?
hehe. mama si zafirah la. 

iyela, sape mama dia? 
ala. blogger yana tu.

yana mana plak ni?
ala. wife blogger yang nma ujang tu la.

ujang tu sape plak? huhu.
ada jugak yang kena dengan aku nanti. huhu. 

ujang tu blogger. dia ada wife nama yana.
dan yana tu plak blogger jugak. husband dia si ujang.
hehe. paham?  diaorang ada anak sorang, namanya zafirah. pipi tembun cam si qhaliff ben.

ok. dah. fullstop. 
klu nak tau sape yana, ko g terjah blog dia. alang2 dah terjah, apa kata ko join contest dia, kot la ada rezeki. hehe. insyaAllah

No comments:

Post a Comment

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign