farhana mohamad: blog dalam pantang

19 December 2014

blog dalam pantang


Assalamualaikum wbt.

eeuuwww
rasa janggal gituw itew nak hapdate belog.
*geli*

paling lama kot blog tak update. 
serius mood ke laut.
dah dihanyut ombak badai.
kekok pula nak hadap blog ni.
blogwalking pun tidak, update pun tidak.
memang tak buka blog langsung.
aii kan ada hobi baru sekarang,
ngadap anak buah 24 jam.
cuit-cuit, usik-usik sikit sampai dia menjerit baru stop.

terima kasih abam2 kakak2 kesayangan yang duk pulun suruh update blog. tanpa paksaanmu, blog ini mungkin masih lagi berpantang.  =P

"yang pantang kakak ipar hang bukan blog hang. tolong update la no"-haha. bangun pagi baca whatsapp macam ni. semput mak jemah nak update oiiii

actually, kelantan sekarang ni tengah musim hujan since bulan lepas. ini second round hujan. yang pertama dulu biasanya tak start banjir lagi. bila dah datang yang kedua ni, memang confirm banjir. sempat lah aku mengharung air banjir di beberapa tempat kat sini. plan nak ke bandar kota bharu dan rumah atuk di pasir mas, dah separuh perjalanan dah pun tapi cancel memandangkan air banjir yang agak dalam di beberapa tempat dan ditambah pulak dengan kesesakan. jalan jem, tak kuasa nak terjah ke bandar. so kesimpulannya, jalan-jalan tengok air je la jawabnya. nasib naik hilux, dapatlah jugak meredah banjir.






8 comments:

  1. berhati hati ye dimusim banjir skrng ni....

    ReplyDelete
  2. skg musim banjir...sian tgk mangsa2 banjir...moga kita sentiasa tabah menghadapi dugaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. amin. Allah nak uji kita semua. semoga kita terus kuat menghadapi dugaan Allah. mungkin akan ada dugaan yang lebih besar dari ni. miss u kak deanna! nanti i terjah sana ok

      Delete
  3. Replies
    1. insyaAllah kak sal.
      take care too kak. :)

      Delete
  4. hehehheheh cute ayat tu....org lain ya yg berpantang:):)

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign