farhana mohamad: the lil caliph

11 November 2014

the lil caliph



Assalamualaikum wbt.

Lama betul tinggal blog. Rindu nak blogwalking. Takde mood nak ngadap blog since tarikh2 akhir edd kakak ipar aku. Over sangat. Orang lain nak bersalin, tapi aku pula rasa cam nak bersalin. 

Short update dari Kota Bharu Medical Centre. Kakak ipar aku dah selamat bersalin jam 2.54 petang tdi. Dua hari berkampung kat sini. Baby boy, berat 3.1kg. Nama tunggu mummy dia announce ye.


Selamat mengharungi status dan tanggungjawab baru mummy Hidayu ayumie! Selamat berpantang. Ic klate doh la baby. Anak manakan i share tarikh sama dengan sultan kelantan.kihkih





P/s: haiii baby!
Be a gud boy okay.
ce nangis sekali,
cikna tak dengar lagi suara awak tau.
jadi mokcik doh la kitoo

28 comments:

  1. hehehe die pulak semangat excited. anyway, congrats untuk kakak ipar u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jakun sikit sebab anak buah first. harus la over kan.hehe.

      Delete
  2. Yeah..tahniah darlink..dpt anak buah baru..sama pula dgn blogger ayu kan hari ni..

    Nnti senang2, jemput join Ga Kak wana ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat join. :(
      so sory kak wana sayang.

      Delete
  3. semoga menjadi anak yang soleh...tahniah yeee...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada kakak ipar... semoga jadi mak sedara yg baik... ehhhh anak sedara yg baik yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.
      insyaAllah
      anak buah yang baik dari mak sdara yang baik..
      ehhhh?

      Delete
  5. Tahniah dah jadi makcik. azney takde rezeki lagi ada baby sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq azney.
      takpe, keep on praying.
      rezeki setiap orang tak sama.
      sepupu sy sendiri pun dah 7 tahun kahwin tapi belum ada rezeki lagi.
      insyaAllah, ada rezeki azney nanti.
      sy doakan. :)

      Delete
  6. [ADS] ~ Malaysia Online Centre (MOC) Dahulu dikenali sebagai Malaysia Online Store , MOC menjual Pelbagai Produk seperti Gadget, Barangan DIgital, Peralatan Rumah , Tudung dan Bermacam -macam lagi.

    Pelbagai Produk Menarik yang anda boleh dapat di MOC, & Pelbagai Produk Baru SETIAP HARI.
    Sila layari Laman Web Kami di http://www.malaysiaonlinecentre.com

    Malaysia Online Centre | Malaysia Online Store | Malaysia Online Shop | Directory & Online Shopping Malaysia For Gadget, Fashion, Home Appliances, Cameras & More
    Your Most Trusted & Safest Online Store In Malaysia

    Website:
    http://www.malaysiaonlinecentre.com/
    www.malaysiaonlinecentre.com

    #MalaysiaOnlineCentre #MalaysiaOnlineStore #MalaysiaOnlineshop #MalaysiaShoppingOnline #OnlineShopping #Onlineshop #JomShopping #MenFashionreview #KualaLumpur
    #MaharajalawakMega #MaharajalawakMega2014 #virus #KedaiOnline #E-kedai #sayajual #sayabeli

    MOBILES & TABLETS
    CLOTHES SHOES & BAGS
    HOME APPLIANCES
    WATCHES & ACCESSORIES
    CAMERAS
    HOME & LIVING
    COMPUTER & LAPTOPS
    CONSUMER ELECTRONICS
    HEALTH & BEAUTY
    TOYS, KIDS & BABIES
    TRAVEL & LUGGAGE
    SPORT & OUTDOORS
    MEDIA, GAME & MUSIC

    AUTOMOTIVE & GADGETS: Goodyear, As Seen on Tv, Nakamichi, more...
    CAMERAS: Canon, Olympus, Nikon, GoPro, more...
    COMPUTERS & LAPTOPS: Acer, Asus, HP, Lenovo Laptop, more...
    CONSUMER ELECTRONICS: Panasonic, Philips, Sony, Pioneer, more...
    FASHION: Alfio Raldo, KLF, Hatta Dolmat, Tropicana Life, more...
    HEALTH & BEAUTY: Hugo Boss, Calvin Klein, L'Oreal, SK II, more...
    HOME APPLIANCES: Kenwood Sharp, Tefal, Electrolux, more...
    HOME & LIVING: 3M, Akemi, Kyocera, Royal Selangor, more...
    MOBILES & TABLETS: Apple, Blackberry, Samsung, Lenovo, more...
    SPORTS & OUTDOORS: Adidas, Puma, Nike, Reebok, more...
    TOYS, KIDS & BABIES: Drypers, MamyPoko, Autumnz, Philips Avent, more...
    TRAVEL & LUGGAGE: Samsonite, Targus, Hush Puppies, Deuter, more...
    WATCHES & ACCESSORIES: Casio, Seiko, Timex, more...

    Proudly Powered by http://www.araaznetwork.com

    ReplyDelete
  7. Salam kenal..
    Singgah sini..
    Tahniah dpt anak buah baru..best nanti bile ade baby ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. :)
      Nnt sy balas kunjungan ye

      Delete
  8. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  9. Seronok nih waktu dapat anak buah..
    Kak Nad dulu pun excited gak...siap g tunggu kat hospital lagi..hehehe
    Dapat anak sendiri lagi seronokkkk...plus boleh tahan gak la menahan sakitnya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee.
      Sonok sgt kak nad.
      dah lama takde baby kat umah.
      jakun nih sebab anak buah first.haha.
      Hikhik. Tak kahwin lagi ni.
      takleh nak gambarkan kalau anak sendiri :)

      Delete
  10. patutlah excited semacam, anak sedara sulung ye
    so title dah tukar mkcik lah ye farhana =)
    apapun tahniah ye
    akak teringat adik akak dulu pun cam farhana
    diorang yang berlebih beli memacam sebab nak sambut afif dulu
    akak relax je...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.
      anak buah sulung kak yana.
      itu yang semangat pelik sikit.kihkih

      Delete
  11. Tahniah kpd kakak ipar awk, semoga dimurahkan rezeki dgn anak baru

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Tahniah farhana...dh jadi mak sedara yer...semoga mummy dan baby sihat.....

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada kaka Farhana tu...

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum. Thniah kak ! Msti comel !! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Tengkiu adik manis. Yeayy. Secomey makciknya kan? =P

      Delete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign