farhana mohamad: Penulis Jemputan Mak Dara

04 November 2014

Penulis Jemputan Mak Dara




Assalamualaikum wbt.


pejam celik pejam celik dah masuk november,
cepat betul masa bergerak.
tahun depan dah 25 tahun.

omaigod!
tapi still terasa muda belia lagi.
krikkrik.

kekdahnya, permulaan november dengan join segmen dan giveaway. dah terasa addicted dah join segmen ni semua. bila dah beberapa kali menang segmen atau giveaway, tangan mula la menggedik nak join semua segmen. mulut cakap taknak join, tapi tangan tergedik jugak. lain kali takmo join dah. -taktau dah berapa kali cakap macam ni

berbalik pada tajuk, baru baru ni aku berkesempatan menjadi penulis jemputan di blog Mak Dara ataupun nama sebenarnya kak Adza Irdawati. terharu sangat sangat bila diberi peluang menjadi penulis jemputan dalam blog blogger hebat. penulis jemputan pertama bagi blog Mak Dara. terima kasih mak dara! 


boleh baca sini>>>> -kehilangan-

nukilan biasa biasa je. 
sebab aku pun orang biasa.



p/s: all the best adik adik spm!
jawab perikso mmolek deh.
bia buleh result hok comeyy.

terima kasih lagi sekali buat Mak dara.
ai is sangat terharu.


30 comments:

  1. Tahniah dari kakak
    Satu penghasilan yg baik pastinya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak zakie.
      masih belajar lagi kak. :)
      yang baik tu semua dari Allah.

      Delete
  2. sekali baca ingatkan jamu mak dara...rupanya blog mak dara heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak!
      Bukan jamu mak dara tau.kihkih. jangan tertukar plak kak

      Delete
  3. tahniah tau, bukan senang orang nak beri peluang pada kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama. :)
      terharu dapat peluang dari blogger hebat.

      Delete
  4. Akak suka kt p/s bwh tu..'bia buleh result comeyy..' hehehehhee.btw,singgah sini membalas kunjungan. ;)

    ReplyDelete
  5. yeayy. tahniahhh. nanti nak jenguk lahhhh!

    ReplyDelete
  6. tahniah yer. peluang bukan datang selalu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ros. :)
      Tunggu akak bagi can kat saya membebel kat blog akak pulak. =P

      Delete
  7. wah rezeki tu. peluang keemasan dpt jadi penulis jemputan blog mak dara. tahniah!

    ReplyDelete
  8. Heee..akak dah baca...
    Nice sharing sangat :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah Ana...join je segmen yg di anjurkan tu mana tahu luck nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak jm.
      haha.hurmm
      macam dah jadi ratu join segmen je

      Delete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign