farhana mohamad: welcome back nuna!

03 January 2016

welcome back nuna!

 Assalamualaikum wbt.

astaghfirullah. 
teruknya blog ni.
lama sangat dah terabai.

sempena tahun baru ni, hope aku dapat balik aktifkan blog. *semoga aku tunaikan janji ni.

kalau ikutkan hati nak je ngadap dan update blog. tapi mood sepanjang preggy ni ke laut. nak kata alahan teruk, rasanya macam tak pun. malas je lebih. beria buka blog, pastu tak tau nak update apa. last2 tekan pangkah, ngadap muka suami. 




2hb januari 2016.
genap 8 bulan kami kahwin. 
pejam celik pejam celik, 
rupanya dah 8 bulan kahwin. 
dan dah 5 bulan pregnant.
alhamdulillah. doakan kami terus kuat mengemudi bahtera rumahtangga kami.
doakan juga aku dipermudahkan semua urusan sepanjang kehamilan ni sehingga aku lahirkan anak dalam kandungan.

erkk~
ok.
dah cukup.
nanti aku update lagi.
kahkah.
bajet ko retis ada orang peduli ko update blog ke tak?
bertabah la blog.

6 comments:

  1. ASSALAM FARHANA MOGA LBH BERBHGIA DI TAHUN BARU HATI2 JAGA KSHTAN N KANDUNGAN...

    ReplyDelete
  2. ain singgah sini .
    selamat tahun baru ! :)

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah sini =)
    first nak cakap blog cantik!
    secondly...tahniah untuk ana dan suami!

    ada nampak ura-ura kehamilan tu di FB
    apapun jaga diri elok2 ye yunk
    semoga segala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. selamat kembali... done follow #336

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/7-cara-penggunaan-bean-bags-kanak-kanak.html

    ReplyDelete
  5. wahhh.. take care ya...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign