farhana mohamad: throwback: kad raya

06 August 2015

throwback: kad raya



aci ke idok dalam blog ada throwback?
haha.
lantak situ la.
dapat kad raya dari blogger Yana Yani.
terima kasih kak yana!
love u so much.

paling sweet dapat lukisan tangan dari afif.
tengkiu sweetie!
kakak suka.


p/s: kakak ke? krik krik.
tq kak yana.
hope ukhuwwah yang bermula dari medan blog ni terus berkekalan selamanya.
buat yang tertanya-tanya pasal aku dan kak yana tu, meh sini nak kasi tau.
kami kenal melalui blog.
bermulanya perhubungan kami melalui blog.
yess.
blog medium perkenalan kami. :)
posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. zaza pun ada dapat jugak kad raya semalam hihihi..

    ReplyDelete
  2. susah dah nak dapat kad raya ni sebab orang suka guna teknologi seperti whatsapp dan facebook untuk wish.

    jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. kenapa? nak kata akak nampak muda kan? hehe...
    sayang kamu juga ana...
    tak penah jumpa, tapi rasa rapat kan? =)
    akak pun harap ikatan ni berkekalan

    p/s - lukisan tu afif dah lukis sehabis cantik tau =)

    ReplyDelete
  4. done follow #351..

    ena ada dpt kad raya juga.dari fb fren..tp dia tulis nama anak ena,aeisya..hihi

    ReplyDelete
  5. Wahhh! ni kalau Erna throwback...berlambak kad raya dapat. tapi sekarang, satu apa pun xdpt..hahaha...Selamat Hari Raya...

    http://alongwawaerna.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Tahun nie Arol dapat satu kad raya daripada kawan yang kenal melalui blog jugak. Sebab tue blogging seronok! :D

    ReplyDelete
  7. seronok giler kalau dapat kak mia dapat kad raya time2 sekarang ni...

    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
  8. blogwalking sambil follow
    muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete

-disclaimer-
Ini adalah blog peribadi. sebarang bentuk artikel, informasi mahupun gambar yang dimiliki oleh pemilik blog ini boleh digunapakai oleh blogger lain tanpa memerlukan kebenaran tetapi mestilah diletakkan pautan kepada blog ini. sebarang printscreen adalah dilarang sama sekali. pemilik blog mempunyai kuasa untuk mengambil tindakan undang-undang atas penyalahgunaan pelaku.

Farhana Mohamad Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign